logo
qucik
picture

Блог

16.10.2012

GA-P67A-UD7

Автор: petar

Дънната платка GA-P67A-UD7 е предназначена за процесорите на Intel от „i“ серията (i3, i5, i7).  За да осигури бързодействието на системата тя използва някои от най-напредналите технологии на производителя Gigabyte.
Максимална ефективност се постига чрез подаването на повече захранващи фази към процесора. Вместо стандартните 12 фази от Gigabyte са разработили нови чипове, които да осигуряват захранване с 24 фази. Това води до по-бърза и стабилна работа на системата. За да се осигури стабилността на работата на процесора, новите чипове отговарящи за захранването му са с подобрено бързодействие, които осигуряват по-плавно регулиране на подаваното към него напрежение.
От друга страна захранване с повече фази означава и по-голяма консумация на енергия. От производителя са помислили и за това. Според нивото на натовареност на системата могат да се променят и броя на захранващите фази и стойността на захранващото напрежение. Това означава, че модула отговарящ за захранването (VRM) може да подаде по-малко мощност, когато не е необходима допълнителна такава.
Като всяко дъно от висок клас GA-P67A-UD7 разполага с USB3  и SATA3 интерфейси, които да работят бързо с прикачения към тях хардуер. Стандартът за RAM памет е DDR3 с максимални тактови честоти до 2133 MHz и максимален обем памет до 32 GB.

 

picture
 

 

Контакти

телефони:
02 / 478 6188, 0988 759166
Скайп: isupport.bg
Email: support@isupport.bg
Адрес: София-Изток, "Околовръстно шосе" №19