logo
qucik
picture

Блог

01.04.2013

CCleaner за Андроид

Автор: petar

Компанията Piriform, разработчик на популярния оптимизационен софтуер CCleaner, обяви, че скоро ще пусне CCleaner за Aндроид. Дата на пускане и цена все още не са ясни, но се предполага, че CCleaner ще има и безплатна версия, както за Windows.
CCleaner е една от най-популярните програми за прочистване на компютъра. Независимо дали е Windows или Mac, програмата е добре известна с това, че ще ви отърве от ненужните файлове, кеш и бисквитки (cookies), които се натрупват с времето, заемайки много място.
В Google Store има програми, които правят същото като CCleaner, например Clean Master. Времето ще покаже дали CCleaner за Aндроид ще успее да се отличи от подобните и.
Aндрoид 4.0 има вграден инструмент за чистене на кеша. Ето защо устройства работещи с тази версия или по-висока, едва ли ще имат нужда от подобна програма. CCleaner най-вероятно ще станe изключително популярна сред Gingerbread (Андроид 2.3) потребителите, като се има предвид, че Gingerbread все още доминира на пазара за мобилни телефони.

picture
 

 

Контакти

телефони:
02 / 478 6188, 0988 759166
Скайп: isupport.bg
Email: support@isupport.bg
Адрес: София-Изток, "Околовръстно шосе" №19