logo
qucik
picture

Компютърни Услуги

Отдалечена помощ

Услуга за бързо решаване на програмни проблеми възникнали на Вашият компютър. Чрез отдалечена помощ клиентът инициира сигурна, криптирана вразка с нашият екип и предоставя наличния проблем за бързо и адекватно решение. Комуникацията се контролира изцяло от страна на клиента. Всички действия на екипа ни са видими и може да бъдат прекъснати от Вас по всяко време. Тази услуга не налага усилия по местене, превозване и излишно губене на време за сервиз на Вашия компютър, което я прави полезна, пестяща много ценно време и ресурси.

(виж повече)Отдалечена помощ

Профилактика на компютърни системи

Тази услуга е свързана с проверка на правилната работа на компютърната техника и работния софтуер. Тестват се направените архиви. Проверява се анти-вирусната защита. Проверява се работата на компютърните елементи - памет, процесор, хард диск и др. Профилактиката на компютърната система може да се осъществява отдалечено или на място при клиента. Това е превантивна защита, с която могат да бъдат избегнати редица проблеми. Съществува и съвсем буквално възприетата профилактика на компютърната система от замърсяване, поддръжка на електронните елементи - захранване, процесор, видеокарта и др.

Профилактика на компютърни сиситеми

Този тип профилактика е полезна, защото предотвратява проблеми с компютрите и Ви спестява пари в дългосрочен план. Така избягвате отделянето на извънредни средства за поправка и не рискувате да останете без важни данни в най-напрегнатия момент. Също така редовната профилактика и оптимизация осигурява на Вашия компютър безпроблемна работа и Ви дава възможност да получите най-доброто от системата си. 

(виж повече)

 

Архивиране и backup

Сериозна загуба на данни са преживявали 66% от интернет потребителите. Причините са различни – спам, вируси, кражба. Дори заплахата да не идва от интернет, дефект в техниката или токов удар могат да унищожат ценна за вас информация. Това би довело до сериозни загуби за бизнеса ви – намаляване на производителността, влошаване на отношенията с клиенти. Необходимо ви е дългосрочно решение.

Архивирането на данните понякога е единствения изход при хардуерни повреди. Но в домашни условия и особено на компютър с един физически диск това може да се окаже проблем. Има различни решения като външни преносими дискове, флаш памети или запис на DVD например, но те изискват допълнителни разходи и отделяне на време.Архивиране и backup

Затова Ви предлагаме да помислите за backup. Архивирате минимум едно копие от всяка информация, която искате да запазите. В случай на каквато и да е злополука, можете бързо да възстановите бизнес системите и данните, които са ви необходими за нормален работен процес. Ако случайно повредите или изтриете някой файл, благодарение на редовния бекъп, ще можете да го възстановите.

Бъдете далновидни и отговорни към бизнеса си. Осигурете му възможност да се развива спокойно и независимо от външни фактори.

(виж повече)

 

Възстановяване на информация

Възстановяването на данни е дейност, която изисква специфични познания на много високо ниво. В много случай потребителите и компютърните специалисти Възстановяване на информациясчитат, че данните им са загубени или изтрити, докато на практика тези данни физически все още не са унищожени и чрез специални методи и технологии могат да бъдат достигнати и възстановени. Услугата предлага:

  • Възстановяване на недостъпни дискове или дискови дялове
  • Възстановяване на повредена информация и бази от данни
  • Възстановяване на загубена RAID конфигурация
  • Отстраняване на механична повреда на хард диска
  • Възстановяване на инцидентнно изтриване на данни
  • Възстановяване на изтрити лог файлове
  • Възстановяване на повреди в системните файлове

(виж повече)

Антивирусна защита / firewall / proxy

Разнообразието от антивирусен софтуер е голямо, но всеки потребител трябва да умее да избере защита, отговаряща на неговите изисквания. Основния признак, по който избираме каква антивирусна програма да използваме е надеждността.

Антивирусна защита

Задачата на антивирусния софтуер е да предпазва компютъра, като постоянно следи файловете, които се изпълняват и отварят за възможни заплахи. Доста голяма популярност набират продуктите от типа "Всичко в едно" ("All in one"),които включват пълен набор от инструменти и програми срещу вредителите.

Всяка антивирусна програма притежава различен алгоритъм на сканиране и практически е невъзможно да открие всички вируси, които заразяват даден компютър. Всяка програма е уникална и притежава различни възможности за защита. Тези различия са довели до създаването на организации, които ги подлагат на тестове за сигурност и сравняват получените резултати.

(виж повече)
Инсталиране на програми / OS / drivers / други

Софтуерът на компютъра се състои от различни видове програми - операционна програма (Windows, Linux, Mac и др.), допълнителни малки програми (драйвери) и приложни програми (media player, winamp, acrobat reader, nero burning rom, photoshop и много др.).Инсталиране на програми
Услугата по инсталиране на програми /ОС/ драйвери/ приложни програми/ Ви дава възможност при проблем с инсталирате даден софтуер да се свържете с наш специалист, които да Ви даде бърз и коректен отговор и да извърши адекватни действия. Този проблем може да бъде решен чрез отдалечена помощ или на място при клиента.

(виж повече)

Мрежови връзки и Интернет настройки

Проблемите в мрежовите връзки са свързани с различни причини, но обикновено възникват, поради неподходящи мрежови адаптери, неточни мрежови настройки, повреди в хардуера или драйверни проблеми. Някои от наблюдаваните във връзката симптоми са непостоянни и не е ясно дали се дължат на посочените причини.

Понякога проблемите в мрежовата връзка могат да се дължат на актуализация на операционната система. Същият мрежов адаптер, който е работил правилно в по-стара или различна операционна система, като Microsoft Windows XP или Linux, може след актуализиране да не сработва правилно. Понякога проблемите във връзката се дължат на промяна на местонахождението на сървъра.

Най-честите причини за проблеми във връзката са:
Инсталиране на програми
  • Мрежовите адаптери или комутатори със скорости на предаване от 10/100 мегабита в секунда (Mbps) не превключват правилно.
  • Неправилна настройка на мрежовите връзки
  • Мрежовият адаптер е несъвместим с дънната платка или други хардуерни или софтуерни компоненти и драйвери.
(виж повече)
Мрежи и мрежови елементи / окабеляване / switching / routing

Компютърните мрежи са възможност за комуникация и споделяне на информационни ресурси между различни потребители. За изграждане на една компютърна мрежа са достатъчни два компютъра, снабдени с мрежови карти и преносна среда (кабел) за връзка. Изграждането на по-големи по размер мрежи също е възможно - локални (LAN) - в една сграда или учреждение, градски (MAN) - на територията на един или няколко града в рамките на една държава и глобална (WAN) - световна мрежа, обединяваща в себе си много локални и градски. При проектирането на големи мрежи е необхМрежи и мрежови елементиодимо използването на много комуникационни устройства като - комутатори (switch), маршрутизатори (router), точки за достъп (AP) и др. Това предразполага към повече мрежови настройки и конфигурации, квалифицирани администраторски действия за предотвъртяване на хакерски атаки, неоторизиран достъп и зловреден софтуер. ISUPPORT предлага услуга, с която улеснява потребителите при проектиране и изграждане на кабелни и безжични комуникационни мрежи, при конфигурация и настройка на мрежови устройства и др.

(виж повече)

WEB дизайн и бази от данни

Професионална изработка на страница в интернет и WEB дизайн услуги и SEO оптимизация на сайтове.

WEB дизайн и бази от данни

Екипът на iSupport работи в сферата на Интернет технологиите и е специализиран в WEB дизайна, изграждането на цялостни WEB проекти - страници в Интернет, онлайн магазини, интегрирани Интернет платформи, бази данни, каталози, електронни списания, рекламни кампании, популяризирането на сайтове и оптимизацията им за търсещи машини като Google ("търсачки").

През последните години услугата web design се развива и включва все повече допълнителни елементи като интерактивни обекти, каскадни набори от стилове, оптимизация на кода за интернет търсачките и много други. Стриктното спазване на оптималността на модерните нововъведения са единствения начин за успешен проект, затова ние внимателно избираме нашия подход.

(виж повече)

Компютърни конфигурации

Най-често срещан проблем при сглобяване на компютър е използването на некачествени компоненти. Без да харчите много пари и време може да конфигурирате компютърна система по Ваш вкус, като изпозвате познанията на нашите специалисти.
Каква дънна платка? - ASROCK, BIOSTAR, ASUS, GIGABYTE?
Каква и колко RAM памет? - 2GB KINGSTON, 3GB PQI?
Какъв хард диск? - 500GB SEAGATE, 1T HITACHI, 1.5T SAMSUNG, 2T WD?
Каква видеокарта? - NVIDIA, ATi Radeon?Компютърни конфигурации
Много по сложно е човек сам да тръгне по компютърните магазини и да решава на място какво точно да закупи и дали то ще бъде подходящо, съвместимо и на най-добра цена. Потърсете услугите на специалистите на ISUPPORT.

(виж повече)

Проекти и консултации

Проекти и консултации

Изграждането на комуникационна мрежа за корпоративни или домашни нужди е сложен и дълъг процес. В него се включват различни етапи като - начално планиране и проектиране на мрежата, трафично оразмеряване, подбор на активно и пасивно оборудване, софтуер и много други. ISUPPORT разполага с квалифицирани специалисти, способни да извършат всички необходими действия свързани с консултации, цялостна подготовка и изготвяне на технически и бизнес проекти.

(виж повече)

Гейминг
Гейминг

Геймингът е специфична услуга, насочена изцяло към любителите на компютърни игри. В същността си услугата включва - помощ при инсталиране и настройки на игри, напътствия, изготвяне на пълни ръководства, мрежови връзки и конфигуриране на game-сървъри и други.

(виж повече)

Виртуализация

Виртуализацията прави възможно стартирането на множество операционни системи и приложен софтуер на една хардуерна машина, при това едновременно позволява ефикасното използване на наличните ресурси. Чрез нея е възможно даден физически ресурс – сървър, обкновен компютър или краен терминал – да бъде разделен на виртуални такива, наречени виртуални машини.
ISUPPORT разполага с квалифицирани специалисти, способни да извършат всички необходими действия свързани със софтуерна и хардуерна виртуализация и паравиртуализация.

(виж повече)

 

Търговия

Търговия

picture
 

 

Контакти

телефони:
02 / 478 6188, 0988 759166
Скайп: isupport.bg
Email: support@isupport.bg
Адрес: София-Изток, "Околовръстно шосе" №19