logo
qucik
picture

Блог

11.12.2011

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P

Автор: petar

С тази дънна платка имате удоволствието да използвате цялата мощност на новите AMD Phenom II X процесори. Това означава, че може да се екипирате с шест ядрен процесор с тактова честота 3,3 GHz.
Phenom II X сериите са дву, четири и шест ядрени, като означенията им са X2, X4 и X6. Тези процесори без проблем изпълняват много задачи едновременно, могат да обработват аудио, видео и графика. Също така се справят и с най-новите игри. За едновременната работа с множество приложения на дъното могат се сложат до 16 GB RAM памет. Стандартът е DDR3 с тактова честота от 1066 до 1666 MHz. За съхранение на информацията има 6 SATA2 порта, към които да се свържат твърди дискове и DVD/Blu-ray устройства.
Може би най-интересното приложение е възможността за зареждане на iPhone, iPad и iPod от компютъра. Независимо дали той е включен или изключен USB портовете поддържат тази възможност.
Като недостатък на дъното може да се приема наличието на само един PCI Express  X16 слот. На този слот може да се сложи много мощна видео карта, която да се справя с всички задачи. Все пак производителността на две или повече видео карти, работещи паралелно, е по-висока от тази на една. Това до някъде ограничава възможността за обработка на видео, тъй като би отнело повече време. От гледна точка на възможностите за игри, няма да има проблеми. Това е дънна платка, която може да задоволи широк кръг от потребители.

Повече информация и драйвери

В същия клас:

ASROCK 770 Extreme 3

BIOSTAR TA770XE3 Ver. 6.x

picture
 

 

Контакти

телефони:
02 / 478 6188, 0988 759166
Скайп: isupport.bg
Email: support@isupport.bg
Адрес: София-Изток, "Околовръстно шосе" №19