logo
qucik
msn MSN
picture

Категории

  • Основна (16)
  • Windows XP (0)
  • Windows 7 (0)
  • Windows Vista (0)
  • Linux (0)
  • Mac (0)

Архив


Видео статията показва начална инсталация на операционна система Windows 7 под виртуална машина.
Кратко представяне на основите на операционна система Линукс и начална инсталация на дистрибуция CENT OS.

Начална подготовка и инсталация на Windows 7. Настройки на БИОС и зареждане от бут-диск. Основни инструменти нужни за начална инсталация на Windows 7. Инсталация и конфигурация на операционната система стъпка по стъпка.

Използване на CMD за проверка и тестване на хард диск.

Проверката на твърдия диск на компютърната система може да бъде напрвена чрез използването на командния прозорец в Windows и чрез използването на подходящата команда.

Проектирането и изграждането на WEB страници са процеси, които все повече се развиват и все повече хора практикуват. При изработката на динамичен Интернет сайт много важна част от ефективната му работа и красивия изглед са свързани с неговото гъвкаво управление. Това е възможно посредством системи за управление на WEB съдържание. Една от най-пупулярните такива и предлагаща най-ефективно управление се нарича - WordPress!
В последващото видео ще представим основни стъпки при работата с WordPress!

При работа с приложната програма Team Viewer, изключително ефективна и удобна за отдалечен Интернет достъп, и необходимост от следене или допълнителен преглед на дейността, която е извършвана в реално време потребителя има опция за запис на текущата сесия.

Оптимизацията на компютърната система е много важен елемент, за нейната ефективна работа и бързодействие. Този процес трябва да бъде извършван на няколко нива – регистри, услуги изпълнявани от компютърната система, приложен софтуер и др.

Тестването на видеокартата е популярен начин за установяване на нейните възможности. Тестовете се правят като се симулират различни графики и изображения.

Тестването на централния процесор (CPU) е популярен начин за установяване на неговите възможности. Тестовете се правят като се симулират различни операции, който той трябва да извърши.

ИСЪПОРТ / isupport.bg - е телекомуникационна компания, занимаваща се с отдалечена компютърна помощ, компютърна поддръжка, мрежово проектиране и конфигуриране, web дизайн и др. Разполага с екип от квалифицирани специалисти, способни да решат Вашите компютърни проблеми, без да се налага да изразходвате време и ресурси за посещение на сервиз.

В локалните компютърни мрежи споделената информация е достъпна за всеки. Във видеото ще видите как може да защитите с парола споделените документи и по този начин да ограничите достъпа до тях. Под Windows XP поставянето на парола става през команден ред и не е сложно за изпълнение.

Програмите за архивиране като WINRAR са допълнителен софтуер, с помощта на който е възможно информацията да бъде компресирана и запазена във вид на архив. Архивираните данни могат да бъдат защитени с парола за достъп, което да повиши нивото на сигурност при външен неоторизиран достъп.

Програмата Virtual PC Ви позволява да направите виртуални компютри, които може да използвате за различни цели. Те имат функционалността на реален компютър, разпознават CD/DVD-ROM, USB портове, COM портове, имат мрежови контролери.

Принтерът е незаменима част от всеки офис. Все повече потребители имат нужда от него и в домашни условия. Съществуват много и различни по вид и функционалности принтиращи машини. Водещи производители в тази област са - Hewlett Packard (HP), Xerox, Brother, Canon и др.

Браузърите са приложни програми, които се използват за осъществяване на достъп на потребителите до ресурсите на Интернет. Когато браузърът намери съществуваща информация в Световната мрежа, обикновено от него се очаква да “се разходи” из нея – оттам идва и името му (browse – разхождам се, шляя се). 

Видеоплеърите са приложни програми за визуализация на видео информация. Те са различни по вид и функционалности. Най-известните видеоплеъри са: BSplayer, KMPlayer, Windows madiaplayer, VLC mediaplayer и др.
picture
 

 

Контакти

телефони:
02 / 478 6188, 0988 759166
Скайп: isupport.bg
Email: support@isupport.bg
Адрес: София-Изток, "Околовръстно шосе" №19